En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça santimantal davranıyoruz.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya yakınlarında ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı karşıtlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı kuruluşlması gerekebilir. İşte böyle durumlar destur özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin kuruluşlması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok fazla insanoğlunun dirilik ve esrar yitirilmesine da tarik açabilir.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite katkısızlanmakta olup, talebe bakılırsa aksesuarlar da eklenebilmektedir

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni plan sinein adidaki aşamaları Yangın Merdiveni Kapısı gerçekleştiririz:

Yangın veya acil keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan dokumalabilmekle yan yana elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun zemin nedeni ülke kaybına öz vermemesi ve henüz azca maliyetle sorunin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page