Ne demek?

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da müşkül olur. Bu sayede, yangının yaratması belkili ekonomik etkilerini en aza indirir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve Yangın Kapısı birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlamlanabilir.

Kapının bediiyat konstrüksiyonsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen yerlere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son mesabe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page